Blog Registru Membri Biserica

Money

November 26, 2018

Pentru a avea o evidenta cat mai corecta si mai exact a contributiilor si a zeciuielilor, contributiile se pot afisa si pe grupuri. Aceste grupuri au rolul de a arata o contributie la mai multe persoane. Grupurile se creaza adaugand o persoana in sectiune "Persoane care platesc impreuna contributii" din meniul "Contributii" a unei persoane. Pentru ca in programul "Registru Membri Biserica" contributiile pot fi asociate unei singure persoane, si nu unui grup, pentru a arata contributia care a fost introdusa la o persoana (ex: sot) si la o alta persoana (ex: sotie, copil minor in intretinere) este necesar sa fie creat un grup. 

Visite1

February 21, 2017

Ca si contributiile, vizitele se introduc pe persoane/membru. Pentru ca vizite in general se fac la o familie, si nu doar la un membru al familiei, aveti optiunea de a seta persoanele care locuiesc impreuna si pentru care vor aparea aceleasi vizite, nefiind nevoie sa o treceti decat la una dintre persoane, in general capul de familie.  Persoanele care locuiesc impreuna se seteaza din meniul "Familie" a persoanei.

Office 1516329

February 21, 2017

Un program de evidenta a membrilor unei biserici sau a unei organizatii religioase trebuie sa ajute la tinerea informatiilor si a datelor despre membri si biserica intr-un mod compact si usor de accesat in orice moment. Elimina cautarea in registre de hartie pentru informatii care pot fi accesate in secunde.  Softul "Registru Membri Biserica" face exact acest lucru. Inregistrarea membrilor bisericii se face in cateva secunde. Programul fiind online, va ajuta sa accesati aceste informatii de oriunde aveti acces la internet, fara sa trebuiasca sa ajungeti in biroul bisericii sau sa contactati secretara pentru a cauta informatiile necesare.

Cookies ne ajuta la livrarea serviciului. Folosind serviciul nostru, consemnati la utilizarea cookies-urilor. Mai multe